توقف تحریم‌های جدید ترامپ علیه ایران به روایت رسانه آمریکایی حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست

وضعیت برق اوکراین وخیم‌تر می‌شود

مدیر عامل شرکت اوپراتور برق اوکراین یعنی اوکرنرگو Ukrenergo طی اظهاراتی هشدار داد که وضعیت انرژی این کشور طی هفته جاری میلادی وخیم‌تر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 04
کد خبر: ۲۴۳۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر کودریتسکی، مدیر عامل شرکت اوپراتور برق اوکراین یعنی اوکرنرگو Ukrenergo طی اظهاراتی هشدار داد که وضعیت انرژی این کشور طی هفته جاری میلادی وخیم‌تر خواهد شد.

 

وی تأکید کرد که کمبود برق جدی در روزهای آتی ایجاد خواهد شد و به همین دلیل جدول زمانی برای خاموشی‌ها دوباره اعلام خواهد شد.

 

این مقام اوکراینی تأکید کرد که کسری برق "در حجمی کاملاً جدی" باز خواهد گشت و با واردات برق از اروپا نمی‌توان جلوی آن را گرفت.

 

مدیر عامل اوکرنرگو در ادامه گفت که دلیل کمبود برق تعمیر برنامه‌ریزی شده دو واحد نیروگاه هسته‌ای و همچنین مشکلات زیرساخت انرژی خواهد بود.

 

به گفته وی، این کمبود به افزایش مورد انتظار مصرف برق در پی افزایش دما و استفاده از تهویه مطبوع کمک خواهد کرد.

 

پیش از این، اوکرنرگو گزارش داده بود که روز دوشنبه، 3 ژوئن، محدودیت مصرف برق در عصر از ساعت 6:00 بعد از ظهر تا ساعت 12:00 شب در اوکراین اعمال خواهد شد.

 

شرکت انرژی اوکراینی دی‌تی‌ای‌کی DTEK نیز به نوبه خود، گزارش داد که در تاریخ 3 ژوئن برق یک روزه در مناطق مختلف کی‌یف قطع خواهد شد.

 

این شرکت همچنین اعلام کرد که مقدار برق عرضه شده برای پوشش 80 درصد نیازهای کی‌یف، 68 درصد نیازهای منطقه کی‌یف و 74 درصد نیازها در منطقه اودسا کافی خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر